AndeTag

Friskvård & Kompetensutveckling för en fredligare Värld

Kund kommentarer

I syfte att hålla god kvalitet på terapi arbetet jobbar jag ständigt för egen utveckling där vidare utbildning, egen vård och återhämtning prioriteras högt.

Efter varje avslutat klientuppdrag görs en terapiutvärdering där klienten ombeds vara så ärlig som möjligt i sitt utlåtande. Genom ärliga utlåtande från klienter kan jag som terapeut mycket lättare se eventuella brister och därefter arbeta för att skapa positiva förändringar i mitt arbete.

 

 

Några kommentarer från terapi utvärderingar, mail och sms...


Med rätt attityd och gediget ledarskap kan vi flytta berg! Det visar denna video. Jag är imponerad av hur paret kämpat vidare, trots en attityd omkring "fel hund" för agillity. Resultatet visar på hur de på ett beundransvärt sätt stått emot egna och omgivningens negativa förväntningar!  Med envishet och mod har de, trots underläge och skador ändå trott på sig själva och nu går de vidare mot fina resultat och mål i siktet!

Jag kan bara önska paret varmt lycka till framåt! /Ingela Allansson

 

- "att jag mår så bra mentalt i agilityn nu är din förtjänst! Hade aldrig gått utan dina knuffar i rätt riktning och din kunskap gällande mental träning!" smile

 

 


 

 Hej ! Tack för en jättebra andningskurs , saknar den redan ! Kommer att fortsätta att träna eftersom jag märker att jag mår så mycket bättre ! Upplägget på kursen var bra , mycket bra från dig på en bra nivå men också bra att vi kursdeltagare fick delge upplevelser!  En uppföljningskurs är av intresse för säkert flera av oss ! Tack än en gång och ha det så gott !

 

 


 

 

"Det här var bra för mig! Det borde jag gjort för länge sedan!"

 


 

 

"Känner mig lätt på något vis och upplever att bröstkorgen kan röra sig! Det känns som att ha tappat en stor tyngd från bröstet!" 

 


 

Har idag gjort något som jag aldrig trodde jag skulle göra!
Jag har haft en orm runt halsen och haft en ödla på huvudet!
Efter så många år jag har haft ormfobi, jag har knappt kunnat titta på en orm ens på tv eller bild.
Men idag! Idag gick jag upp frivilligt ur publiken på en nationalpark och fick ha en phytonorm runt halsen utan minsta nervositet! Det var en sån otrolig känsla!
Det känns helt fantastiskt!
Tack Ingela

 

 


 

 

"Jag mår verkligen mycket bättre. Känner mig mer lugn och harmonisk. Det säger även andra personer. Livet känns riktigt bra nu! Allt går bra. Jag och min partner har det bättre än någonsin. Är verkligen glad :) Kram"

 


 

 

En äldre person sökte hjälp för stress/oro, svåra mardrömmar och tinnitus som plågat i många år. Efter terapin skriver personen följande i utvärderingen;

"Mardrömmar: Innan behandlingen så vaknade jag varje natt med hemska mardrömmar och var mycket rädd och orolig. Fick gå upp en stund för att komma ur drömmen men när jag lade mig igen så var jag tillbaka i samma mardröm. Så hemskt! Efter din behandling så är alla otäcka drömmar borta, Så skönt!

Tinnitus: På natten hör jag bara lite, lite brus. Tidigare tjöt det med en signal som störde min sömn. Det är en fantastisk känsla att slippa tjutet. På dagen hör jag bara lite brus till och ifrån nu. Innan behandlingen hörde jag tjut hela tiden. Nu kan jag slappna av på ett annat sätt än tidigare.

Stress/Oro: Åh, så skönt det känns i min kropp nu! Jag känner mig avslappnad och lugn."

(Under terapin sjönk även personens höga blodtryck till mycket stabilt. Med lite råd jobbar personen vidare på egen hand, för att få bort det lilla brus som finns kvar i öronen)

 


 

 

"Har sovit en hel natt utan att behöva kliva upp! Kände mig utvilad när jag vaknade. Minns inte när det senast hände!"

 


 

 

"Jag har nu jobbat efter ditt tinnitusprogram och fått helt tyst i ett öra och har endast lite brus kvar på mitt andra öra." 

 


 

"NADA och avslappningen har hjälpt mig att lindra min tinnitus. Nu ser jag fram emot att arbeta efter din tinnitusmetod fullt ut!"

 


 

"Nu har jag gått ner 10 kg :-)"

 


 

"Sover mycket bättre!"

 


 

"Omgivningen säger ofta att jag förändrats!"

 


 

"Trots att det ibland var jobbigt så gav terapin insikter som hjälpte mig att släppa taget om många starka känslor ifrån min traumatiska barndom. Nu känner jag mig mycket mer harmonisk och glad. Livet känns plötsligt mycket enklare."


 

"...Terapin har hjälpt mig bearbeta och släppa ut sorg som jag burit på under hela mitt liv."

 


 

"Behandlingen har varit bra. Hade önskat att hypnosen kunde löst alla problem åt mig, så att jag slapp jobba på egen hand ;-) men jag har fått många bra redskap som hjälper mig att inte gå tillbaka till gamla vanor."

 


 

"...Efter bara 4 besök kändes allt lättare. Plötsligt vaknade jag på morgonen och kände mig glad."

 


 

 

"Superbra behandling! Kan nu lättare släppa taget om skitsaker. Kommer snabbare till beslut. Känner ett mycket större lugn!"


 

"...kan inte minnas när det hände senast men morgonen efter jag hade varit hos dig, vaknade jag och kände mig riktigt bra..."

 


 

"Vaknar på morgonen och känner mig glad..."

 


 

"Din gymnastik är så bra! Den gör mig lugn och glad. Direkt som jag kliver in i lokalen, känner jag ro. Du har en väldigt naturlig och lugn utstrålning som smittar av sig och ditt glädjebudskap som du alltid delar med dig av ger harmoni- och gemenskapskänsla. Du har bra rörelser som väcker alla muskler i kroppen. Jag mår alltid så bra efter varje gymnastikpass hos dig" 

 


 

"Tack Ingela!! För all hjälp med min personliga utveckling. Jag känner mig inte längre hämmad och ångestfull i mitt yrkesliv. Jag upplever att mitt yrkesliv har tagit fart åt helt rätt håll. Kram" 

 


 

"Tack för en fantastisk analys! Du är superduktig! Det har varit roligt och spännande varenda gång."

 


 

 "Mycket bra och avslappnande terapi.  Du är duktig, pedagogisk, vet vad du talar om och har en mycket behaglig röst!"

 


 

"Analysen som jag gjorde hos dig har varit värdefull. Den gav mig stora insikter som nu har hjälpt mig att lättare gå framåt i livet." 


 

"Terapin har gett mig verktyg att hjälpa mig själv till lycka och balans. Min stress, ångest och inre obalans har minskat enormt och känns nu obetydlig, känner mig tillfreds med mig själv. Och jag är inte längre rädd för mörker!!"


 

"Mina rädslor är borta! Jag har fått större självinsikt, är lugnare inombords och min omgivning uppfattar mig som mer lugn och säker."

 


 

"God morgon Ingela. Önskar dig en fin dag. Ska göra min läxa nu och det går bättre och bättre. Jag är nu nere i 3 cigaretter om dagen. Jag behöver inte välja mellan ett paket köttfärs eller cigaretter i affären längre. Jag har dig att tacka för att jag mår bättre. Kram’"

"Hej Ingela, Det har nu gått 3 månader sedan jag tog mitt sista bloss. Det går jättebra och jag mår mycket bättre nu."

"Hej Ingela! Nu har det gått ett helt år sedan jag slutade röka. Jag är förvånad att det gick så lätt."

 


 

"Då du inbjöd till kurs i MOTIVATION, EFFEKTIVITET och ARBETSGLÄDJE tänkte jag som är utbildad inom friskvård och till yrket fritidsledare, Varför inte! Du talade bla om hur viktigt det är att ha mål. Jag valde att sätta mål om att gå ner i vikt och jag tänkte att nu går jag hem och testar och gjorde så. Jag gick ner 13 kg har stannat vid 10 och tänker sätta upp nya mål med att ta övriga 10 också. Ibland behöver man en spark därbak.
Tack" 

 


 

"Nu har vi nollat för första gången i agility och jag körde helt efter ditt upplägg, Mental Träning är fantastiskt!"

 


 

 "Tack för senast. Jag känner mig glad och jag vågar prata med folk. Det du har gett mig har gjort mig stark."

 


 

"Jag är imponerad av vad du har åstadkommit. Jag sover mycket bättre nu och är förvånad att det kunde vara så lätt." 

 


 


"Det har varit och är värdefullt för mig att få hjälp via telefonen och mail av dig Ingela, när det gäller hur jag skall hantera min ångest och andra problem.  Att kunna ringa dig och få hjälp när jag behövde det var super!  Hypnos har gjort mig nyfiken,det skulle jag vilja prova vid lämpligt tillfälle!
Tack Ingela för din hjälp och coachning!" 

 


 

 

"Efter att ha varit hos Dig är det svårt att ens komma ihåg vad jag hade problem med förut. Förändringarna är så totala. Jag har fått hjälp med flera saker, bland annat har du botat min ormfobi och hjälpt mig stärka mitt självförtroende."

   


                                  

 

Några Kommentarer ifrån deltagare som gått kurs i Medveten Andning:

"Kurs i Medveten Andning. Har visat sig vara ett stort men väldigt intressant ämne, tack vare en engagerad kursledare. Synd att kursen inte var längre. Skulle önska en fortsättningskurs".

"Har alltid varit orolig inför tandläkarbesök men då jag nyligen hade tid hos tandläkaren, valde jag att prova att andas med relaxatorn de 20 minuter som det tog att köra. Kände ingen oro alls och min tandläkare blev jätteförvånad över att jag var så lugn".

"Kurs i Medveten Andning med Ingela Allansson. Mycket bra och givande kurs. Har fått redskap att optimera min andning och för bättre sömn. Bra upplägg med fakta och övningar. Bra lokal. Mycket bra lärare. Mina förväntningar har uppfyllts".

"Kursen har varit mycket positiv och har fått bra information ang. rätt andning som jag kommer sprida vidare!"

"Kursen gjorde mig medveten om vad andningen har för betydelse för välbefinnandet. Att andningen har så stor betydelse för så mycket hade jag inte alls vetat innan. En duktig kursledare hade vi också"

"Tog tag i träning direkt och efter några veckor kunde jag sova utan andningsmasken som jag varit beroende av i fler år och klarade natten med bara tejpad mun och jag är inte längre så täppt I näsan

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)