AndeTag

Friskvård & Kompetensutveckling för en fredligare Värld

Om

Vår vackra logga har skapats av Nomi Bontegard. 

Ugglan är en symbol för en uråldrig visdom och står för förändring. Företags namnet AndeTag, handlar både om kraften i varje andetag och om styrkan som finns inom varje individ. Vi arbetar med förändringsarbete, där kunskap och vishet ligger som grund att skapa förändring i positiv riktning.

Jag som har startat upp och är ansvarig på AndeTag heter Ingela Allansson. Är utbildad och arbetar som Licensierad Mental Tränare, Cert. Hypnoterapeut, Hypnoanalytiker och Cert. Andningsinstruktör.

Utbildnings- och specialområden: Stresshantering - Målbildsträning - Teamutveckling - Coaching - Ledarskapsutveckling - Mentalt behandlingsarbete - Utvecklingspsykologi - Krispsykologi - Vittnespsykologi - Idrottspsykologi - NLP - IDP - EMI - Hypnos - Medveten Andning - Öron akupunktur/pressur, Aroma massage.

Andra utbildningsområden: Risk och Säkerhet - Krishantering - kommunikation och samtalsmetodik - Alternativmedicin - Basmedicin - Föreningsteknik - Etologi - Ekologi - Djurkunskap - Första hjälpen hund och häst. 

Erfarenheter: Har sedan 1976 arbetat med människor och även med djur. Jag tror på människan och vet att varje individ besitter stora inre krafter. Med rätt metoder kan vi plocka fram de resurser som krävs för personlig utveckling i önskvärd riktning. Arbetar för helhet och balans med individen i fokus.

Intressen: Mitt stora intresse i livet handlar om allt levande, människor, natur och djur. En stor del av fritiden har ägnats åt föreningslivet där jag varit aktiv medlem sedan -70 talet med olika uppdrag. 

Tack! Vill rikta ett stort tack till den bredaste av skolor, livet och till alla människor och djur som på olika sätt bidragit till min personliga utveckling. Alla möten tillsammans med utbildningar ligger som grund till den starka plattform, vilken jag idag står på.

Ett speciellt Tack till berörda på Skandinaviska Ledarhögskolan och till berörda på Svenska skolan för Etisk och Analytisk hypnoterapi samt till Anders Olsson, Medveten Andning.

Ett extra varmt tack till Annette Sandström, (yoga, andning- och avspänningspedagog sedan 1973) som sedan 1995 lärt mig om Hathayoga, Meditation och Avslappning.

Tar ej emot barn under 8 år men hjälper gärna föräldrar till yngre barn, med stöd och råd. Kan till viss del arbeta över internet för den som önskar. Ensam under 18 år erbjuds gratis samtals stöd!

 

Tystnadsplikt, Godkänd för F-skatt och Ansvarsförsäkrad

 

 

Barnen är vårt gemensamma ansvar och

Allas framtid!

Vi stödjer föreningen för Gatubarn i Nepal!

 

Tillsammans skapar vi utvecklings möjligheter för utsatta barn!

Klicka på bilden för att komma till Föreningen för gatubarn i Nepal!

 

Är godkänd för F-skatt och har ansvarsförsäkring

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)