AndeTag

Friskvård & Kompetensutveckling för en fredligare Värld

Mental Träning

Mental Träning startades av Lars- Eric Uneståhl och blev känd främst inom idrotten på 1970 -talet. Idag används mental träning inom många olika områden med mycket goda effekter.

När vi arbetar med mental träning, arbetar vi kognitivt och med de processer som styr individen.

Vi erbjuder Person, Team- och Ledarskapsutveckling genom individuell terapi, utbildning och föreläsningar.

Vi erbjuder färdiga program. Vi bygger också koncept utefter era behov och önskemål. 

Önskar er klubb, förening eller företag ett föredrag eller en kurs, så är ni välkomna att höra av er. 

Vi arbetar för utveckling i positiv riktning, både för gruppen och för den enskilde i gruppen.

En kurs kan variera i antal sammankomster beroende på era specifika behov och önskemål. Låt oss tillsammans diskutera fram ett bra och hållbart koncept för just er. 

  

Vill du veta mer?

Erbjuder en timma gratis konsultation där jag ger dig chans att få en klarare bild omkring metoder och upplägg. Sedan kan du i lugn och ro tänka över saken. Du förbinder dig inte till någonting.

Bokningar och avbokningar via chatt, sms och mail håller inte önskvärt sekretesskydd, därför hoppas jag på din förståelse för att jag önskar ta emot bokningar och avbokningar personligt på telefonen. 

Avbokningar sker senast ett dygn innan avtalad tid, så att ny klient kan bokas in. Sena och felaktiga avbokningar debiteras med full taxa. 

Då jag arbetar hålls telefonen avstängd men du kan då lämna ett meddelande om att du önskar kontakt. Jag ringer tillbaks så fort jag kan. Har du inget hört ifrån mig inom några timmar kan tekniskt fel ha uppstått och du får prova att ringa på nytt. 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)