AndeTag

Friskvård & Kompetensutveckling för en fredligare Värld

Mental Traning

Mental Träning är en gammal beprövad metod som startades av Lars- Eric Uneståhl och som främst inom idrotten  växte sig stark på 1970 -talet. Idag används mental träning inom många olika områden med mycket goda effekter.

När vi arbetar med mental träning, arbetar vi med individen och de processer som styr.

Mental träning är en effektiv träningsmetod både för enskild person och för team. Med Mental Träning kan vi påverka och göra skillnad i positiv riktning. 

Mental träning används med fördel för ökad prestation, motivation, självkänsla, självförtroende,  sömnkvalitet, viktreglering, sluta röka, återhämtning mm.

Vi erbjuder individuell hjälp, färdiga kurser och kortare presentationer. Vi bygger även upp koncept utefter era önskemål. 

Önskar er klubb, förening eller företag ett föredrag eller en kurs, så är ni välkomna att höra av er. Det går också bra att boka oss genom SISU i Örebro län.

Vi arbetar för utveckling i positiv riktning, både för gruppen och för den enskilde i gruppen.

En kurs kan variera i antal sammankomster beroende på era specifika behov och önskemål. Låt oss tillsammans diskutera fram ett bra och hållbart koncept för just er. 

  

Vill du veta mer?

Erbjuder en timma gratis konsultation där jag ger dig chans att få en klarare bild omkring metoder och upplägg. Sedan kan du i lugn och ro tänka över saken. Du förbinder dig inte till någonting.

Bokningar och avbokningar via chatt, sms och mail håller inte önskvärt sekretesskydd, därför hoppas jag på din förståelse för att jag endast kan ta emot bokningar och avbokningar personligt på telefonen. 

Avbokningar sker senast ett dygn innan avtalad tid, så att ny klient kan bokas in. Sena och felaktiga avbokningar debiteras med full taxa. 

Då jag arbetar hålls telefonen avstängd men du kan då lämna ett meddelande om att du önskar kontakt. Jag ringer tillbaks så fort jag kan. Har du inget hört ifrån mig inom några timmar kan tekniskt fel ha uppstått och du får prova att ringa på nytt. /Ingela

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)