AndeTag

Friskvård & Kompetensutveckling för en fredligare Värld

Medveten Andning

 

Tänk dig att andningen är grunden för hälsa, energi och harmoni.

Hur skulle den tanken kunna påverka dig och ditt liv?

 

 

Allt levande kräver syre. Det gäller även kroppens alla muskler och organ. Vi föds till ett andetag och vi tar ungefär 25000 andetag på ett dygn men få är medvetna om hur varje andetag påverkar oss.

Jag erbjuder personlig coaching, föredrag, workshops, kurser och träningspass som bygger på Anders Olssons koncept Medveten Andning.

Jag vill med mina föredrag väcka medvetenhet kring andningens viktiga funktioner och går bla igenom några effekter av en förbättrad andning och några konsekvenser av en försämrad andning. På kurserna, som oftast är på 4 - 5 tillfällen, går vi igenom teoretiska och praktiska delar runt andningen. Vi gör gör några andningsövningar och avslutar varje tillfälle med en kort koncentrationsinriktad meditation.

Konceptet riktar sig till alla, även till barnen. Man har gjort pilotstudier på skolor. Utvärderingarna efter de här pilotstudierna har visat på mycket goda resultat. Bland annat har barnen upplevt sig själva och sina kamrater mycket lugnare och piggare. De upplever en förbättrad koncentrationsförmåga och mer positiv energi. 

Först då vi blir medvetna om vår andning fullt ut, har vi möjlighet att påverka. Medvetenhet ger oss möjlighet att styra våra liv och vårt välbefinnande i önskvärd riktning, på ett mycket enkelt och kraftfullt sätt.

 

För förfrågningar och bokning går det bra att fylla i formuläret nedan. Det går även bra att ringa 0768 780 483.

 

 

Önskar Ni ett föredrag, kurs eller

Andningsträningspass på er arbetsplats? 

 

 

 

Några Kommentarer ifrån deltagare som gått kurs i Medveten Andning:

"Jag har fått verktyg så att jag nu orkar prestera mer, både fysiskt och mentalt! Tack för en givande kurs!"

"Löpträningen har fått ett lyft efter att jag börjat andningsträna!"

"Efter andningskursen mår jag mycket bättre. Jag tejpar fortfarande munnen på natten och kan inte tänka mig att sova utan."

"Min astma har förbättrats mycket och jag behöver  väldigt sällan medicinera!" 

" Tidigare hostade och kräktes jag slem varje morgon. Sedan jag börjat andningsträna har denna otrevliga mogonrutin försvunnit!"

"Jag lyckas häva huvudvärken med endast medveten andning!"

"Kurs i Medveten Andning. Har visat sig vara ett stort men väldigt intressant ämne, tack vare en engagerad kursledare. Synd att kursen inte var längre. Skulle önska en fortsättningskurs".

"Har alltid varit orolig inför tandläkarbesök men då jag nyligen hade tid hos tandläkaren, valde jag att prova att andas med relaxatorn de 20 minuter som det tog att köra. Kände ingen oro alls och min tandläkare blev jätteförvånad över att jag var så lugn".

"Kurs i Medveten Andning med Ingela Allansson. Mycket bra och givande kurs. Har fått redskap att optimera min andning och för bättre sömn. Bra upplägg med fakta och övningar. Bra lokal. Mycket bra lärare. Mina förväntningar har uppfyllts".

"Kursen har varit mycket positiv och har fått bra information ang. rätt andning som jag kommer sprida vidare!"

"Kursen gjorde mig medveten om vad andningen har för betydelse för välbefinnandet. Att andningen har så stor betydelse för så mycket hade jag inte alls vetat innan. En duktig kursledare hade vi också"

"Jag tog tag i träning direkt och efter några veckor kunde jag sova utan andningsmasken som jag varit beroende av i fler år och klarar nu nätterna med bara tejpad mun och jag är inte längre så täppt i näsan"

 

(Lämna tom)

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)