AndeTag

Friskvård & Kompetensutveckling för en fredligare Värld

Medveten Andning

 

Tänk dig att andningen är grunden för hälsa, energi och harmoni.

Hur skulle den tanken kunna påverka dig och ditt liv?

 

 

Allt levande kräver syre. Det gäller även kroppens alla muskler och organ. Vi föds till ett andetag och vi tar ungefär 25000 andetag på ett dygn men få är medvetna om hur varje andetag påverkar oss.

Jag erbjuder Personlig handledning, föredrag och kurser som bygger på Anders Olssons koncept Medveten Andning.

Jag vill med mina föredrag väcka medvetenhet kring andningens viktiga funktioner. Jag går bla igenom några effekter av en förbättrad andning och några konsekvenser av en försämrad andning.

Först då vi blir medvetna om vår andning fullt ut, har vi möjlighet att påverka. Medvetenhet ger oss möjlighet att styra våra liv och vårt välbefinnande i önskvärd riktning, på ett mycket enkelt och kraftfullt sätt.

För förfrågningar och bokning av kurs eller föredrag går det bra att fylla i formuläret nedan. Det går även bra att ringa 076-8780483, jag svarar om jag kan. 

 

 

I samarbete med Hälsofrämjandet och NBV håller vi ett föredrag om Medveten Andning.

Onsdag den 20 september kl. 19.00 i Pingstkyrkan, Falköping.  

 

I samarbete med studieförbundet vuxenskolan startar vi i höst två kurser i Medveten Andning!

> Karlsborg kl 18.15 den 28/9, 5/10, 19/10, 2/11 och 16/11

> Hjo kl. 18.15 den 2/10, 16/10, 23/10, 6/11 och 20/11

Anmäl till 0727-177788 eller till 0768-780483

 

 

 

(Lämna tom)

 

Några Kommentarer ifrån deltagare som gått kurs i Medveten Andning:

"Kurs i Medveten Andning. Har visat sig vara ett stort men väldigt intressant ämne, tack vare en engagerad kursledare. Synd att kursen inte var längre. Skulle önska en fortsättningskurs".

"Har alltid varit orolig inför tandläkarbesök men då jag nyligen hade tid hos tandläkaren, valde jag att prova att andas med relaxatorn de 20 minuter som det tog att köra. Kände ingen oro alls och min tandläkare blev jätteförvånad över att jag var så lugn".

"Kurs i Medveten Andning med Ingela Allansson. Mycket bra och givande kurs. Har fått redskap att optimera min andning och för bättre sömn. Bra upplägg med fakta och övningar. Bra lokal. Mycket bra lärare. Mina förväntningar har uppfyllts".

"Kursen har varit mycket positiv och har fått bra information ang. rätt andning som jag kommer sprida vidare!"

"Kursen gjorde mig medveten om vad andningen har för betydelse för välbefinnandet. Att andningen har så stor betydelse för så mycket hade jag inte alls vetat innan. En duktig kursledare hade vi också"

"Jag tog tag i träning direkt och efter några veckor kunde jag sova utan andningsmasken som jag varit beroende av i fler år och klarade natten med bara tejpad mun och jag är inte längre så täppt i näsan"

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)