AndeTag

Friskvård & Kompetensutveckling för en fredligare Värld

Hypnoterapi

Hypnoterapi är en beteckning av fler olika former av terapi, som sker under eller med hjälp av hypnos. Mest handlar det om suggestionsterapi och regressionsterapi.

Suggestionsterapi: handlar om direkta suggestioner som ges under hypnos och användas till exempel vid nagelbitning, rökning, vikt, avslappning, självförtroende mm. 

Varje session tar ca 60-90 minuter och kostar 500 kr./tim. Oftast räcker 3 sessioner.

Regressionsterapi handlar om att arbeta bakåt. Hypnoanalys och Tidigare liv terapi är två olika terapiformer där klient och terapeut tillsammans arbetar med orsak och verkan. 

Hypnoanalys:  En terapiform för åkommor som på något sätt kan kopplas till emotionella eller psykiska problem. Hypnoanalys används bla för att finna orsaker till problem som kan yttra sig i form av fobier, ångest, onormal viktstörning, sexuella störningar, alkoholism mm. En analys kan med fördel även göras om man har mindre besvär. 

Varje analys är unik och omfattar ca 6-12 sessioner. Varje session tar ca 90-120 minuter och kostar 850:-/session.

Tidigare-Liv-Terapi:  En terapiform där personen leds tillbaks till en tidigare existens. Mest handlar det om att finna orsak till ett problem som varit svårt att "råda bot för" i det här livet. Tidigare liv terapin ger ofta insikter om den egna individen och människor runt omkring. En resa bakåt i tiden, till ett tidigare liv kan vara omtumlande i sig men ger ofta helande och svar på många inneboende funderingar.

En resa bakåt till tidigare existenser tar ca 2-3 timmar och kostar 1.100 kronor. Boka 3 sessioner tidigare liv terapi till paketpris 2.500 kronor. Här arbetar vi med livet emellan liven, alltså här och nu för att bryta negativa mönster.  

Uppföljning efter genomgången hypnoterapi kostar 500 kr/tim. Telefonkonsultation kostar 200 kr/ påbörjad halvtimma.

 

Hypnos är ett ofarligt, alternativt medvetandetillstånd som de allra flesta människor har erfarenhet av och som fungerar i stort sett på alla åldrar. Alla kan ha nytta av hypnos, undantag är gravt handikappade och drogpåverkade personer. All hypnos är självhypnos, eftersom ingen kan försättas i hypnos mot sin vilja. 

I en publicerad studie av Alfred A Barrios är effekten av olika terapiformer följande:

  • Psykoanalys 38 % tillfrisknande efter 600 sessioner.
  • KBT 72 % tillfrisknande efter 22 sessioner.
  • Hypnoterapi 93 % tillfrisknande efter 6 sessioner.

Av de utvärderingar som gjorts efter terapiarbetet hos AndeTag genom åren så har hypnoterapin varit den terapiform som visat på bäst resultat med mellan 80-100% bestående effekter. 

 

Vill du ha mer information?

Erbjuder en timma gratis konsultation där jag ger dig chans att få en klarare bild omkring metoder och upplägg. Du förbinder dig inte till någonting.

För att inte ekonomin skall vara ett hinder för att du ska må bra, så är jag öppen för diskussion om olika betalningsalternativ.

När Du bokar en tid hos mig så ingår vi ett avtal där jag förbinder mig att reservera tiden för Dig. Om Du inte kan komma på den bokade tiden och inte avbokar senast 24 timmar före, så kan Du debiteras full taxa.

Bokningar och avbokningar via chatt, sms och mail håller inte önskvärt sekretesskydd, därför hoppas jag på din förståelse för att jag endast kan ta emot bokningar och avbokningar personligt på telefonen. 

Då jag arbetar hålls telefonen avstängd men du kan då lämna ett meddelande om att du önskar kontakt. Jag ringer tillbaks så fort jag är ledig. Har du inget hört ifrån mig inom några timmar kan tekniskt fel ha uppstått och du får prova att ringa på nytt.

 

 


(Lämna tom)

 

 

                

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)