AndeTag

Friskvård & Kompetensutveckling för en fredligare Värld

Hypnoterapi

 

Hypnoterapi är en beteckning av fler olika former av terapi, som sker under eller med hjälp av hypnos. Mest handlar det om suggestionsterapi och regressionsterapi.

Suggestionsterapi: handlar om direkta suggestioner som ges under hypnos och användas till exempel vid nagelbitning, rökning, vikt, avslappning, självförtroende mm. 

Varje session tar ca 60-90 minuter och kostar 800:-. Oftast räcker 3 sessioner.

Hypnoanalys: är en bra terapiform för åkommor som på något sätt kan kopplas till emotionella eller psykiska problem. Hypnoanalys används bla för att finna orsaker till problem som kan yttra sig i form av fobier, ångest, onormal viktstörning, sexuella störningar, alkoholism mm. En analys kan med fördel även göras om man har mindre besvär. 

En analys omfattar ca 6-12 sessioner. Varje session tar ca 90-120 minuter och kostar 800:-/session.

Tidigare-Liv-Terapi är en terapiform där personen leds bakåt till ett djupare plan. Mest handlar det om att finna orsak till ett problem som varit svårt att "råda bot för" i det här livet. Tidigare liv terapin ger ofta insikter om den egna individen och människor runt omkring. En resa bakåt i tiden, till ett tidigare liv kan vara omtumlande i sig men ger ofta helande och svar på många inneboende funderingar.

En resa bakåt till tidigare existenser tar ca 2-3 timmar och kostar 1.100 kronor. Boka 3 sessioner tidigare liv terapi till paketpris 2.500 kronor. Här arbetar vi med livet emellan liven, alltså här och nu.  

Uppföljning efter genomgången hypnoterapi kostar 500 kr/tim. Telefonkonsultation kostar 200 kr/ påbörjad halvtimma.

 

Hypnos är ett ofarligt, alternativt medvetandetillstånd som de allra flesta människor har erfarenhet av och som fungerar i stort sett på alla åldrar. Alla kan ha nytta av hypnos, undantag är gravt handikappade och drogpåverkade personer. All hypnos är självhypnos, eftersom ingen kan försättas i hypnos mot sin vilja. 

I en publicerad studie av Alfred A Barrios är effekten av olika terapiformer:

  • Psykoanalys 38 % tillfrisknande efter 600 sessioner.
  • KBT 72 % tillfrisknande efter 22 sessioner.
  • Hypnoterapi 93 % tillfrisknande efter 6 sessioner.

Av de utvärderingar som gjorts efter terapiarbetet hos AndeTag genom åren så har hypnoterapin visat på mellan 80-98% bestående effekter. 

 

Vill du ha mer information?

Erbjuder en timma gratis konsultation där jag ger dig chans att få en klarare bild omkring metoder och upplägg. Sedan kan du gå hem och i lugn och ro tänka över saken. Du förbinder dig inte till någonting.

För att inte ekonomin skall vara ett hinder för att du ska må bra, så är jag öppen för diskussion om olika lösningar.

Avbokningar sker senast ett dygn innan avtalad tid, så att ny klient kan bokas in. Sena och felaktiga avbokningar debiteras med full taxa. 

Bokningar och avbokningar via chatt, sms och mail håller inte önskvärt sekretesskydd, därför hoppas jag på din förståelse för att jag endast kan ta emot bokningar och avbokningar personligt på telefonen. 

Då jag arbetar hålls telefonen avstängd men du kan då lämna ett meddelande om att du önskar kontakt. Jag ringer tillbaks så fort jag är ledig. Har du inget hört ifrån mig inom några timmar kan tekniskt fel ha uppstått och du får prova att ringa på nytt.

 

 


(Lämna tom)

 

 

                

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)